Més de 50 persones del sector educatiu i de la indústria van participar a la sessió de treball del passat 2 de novembre per identificar i tractar, mitjançant la metodologia Design Thinking, els principals reptes que afronten els centres educatius en l'àmbit de la transformació digital.

Un total de 13 empreses del Clúster van ser presents a SIMO Educación en l'espai d'exposició conjunt i van poder mostrar els seus productes i solucions mitjançant tallers i sessions pel públic participant

El passat 17 d'octubre es va celebrar una sessió interclúster amb INDESCAT, KID'S CLUSTER i EDUTECH per identificar nous reptes i oportunitats en l'àmbit de l'esport en edat escolar.

El passat 5 d'octubre es va celebrar a CaixaForum Madrid una nova jornada de treball amb centres educatius per analitzar reptes en l'àmbit de la innovació educativa.El passat 18 de juliol va tenir lloc la inauguració de l’ampliació de l’espai de coworking Catalonia Clústers amb la presència del conseller delegat d’ACCIÓ, el Sr. Joan Romero i la Directora General d’Indústria, la Sra. Àngels Chacón així com els presidents dels 10 clústers que comparteixen oficina.